was successfully added to your cart.

La data de 06 noiembrie 2015 între orele 19.00 și 21.00 a avut loc și în municipiul nostru o acțiune de comemorare a victimelor incendiului de la Colectiv.

La acest eveniment au participat în jur de 45 de persoane, mulți tineri și copii, reprezentanți ai societății civile, oameni de afaceri, 1 consilier și domnul viceprimar.

Toată manifestarea a fost supravegheată îndeaproape de suficient de multe forțe de ordine deși era evident că nu este cazul.

Toți cei prezenți acolo au comemorat în liniște iar la un moment dat s-a rostit o rugăciune pentru sufletele celor care au pierit în tragicul incident iar cei mai activi au fost tinerii fapt care arată că încet se naște o nouă generație de codleni care vor încerca în viitor să schimbe în bine sistemul existent în prezent.

Mesajele așternute pe caldarâm, în pofida unei singure greșeli de ortografie, spun clar că există șansa unei primeniri în societate: ”#‎Colectiv. Și nouă ne pasă. România trezește-te! Codlea 2015”, ”Ziua în care vom renunța este ziua în care vom muri”, ”Bunicii la război, părinții la revoluție, acum este rândul nostru”, ”Îngerii mor în spitale, dracii dansează în catedrale !! #  Spitale nu catedrale.”, ”Îți mor copii Românie”, ”Românie, eu încă te iubesc”,”Trezește-te !!!”.

Manifestarea s-a încheiat așa cum a început, în liniște și respect.

Dumnezeu să-i odihnească în pace pe cei care au murit și să dea alinare familiilor îndoliate și sănătate celor răniți.

Leave a Reply