was successfully added to your cart.

Dacă veți vedea orice altă mașină, în afara celor 2-3 matahale pe care scrie Servicii comunale, cărând gunoi, vă rog să faceți câteva poze sau o filmare și să-mi trimiteți instantaneele respective pe facebook sau pe adresa de email : agachea@yahoo.com

Regia subordonată primăriei din Codlea nu are voie sub nici o formă sau sub nici un pretext să care gunoi altundeva decât la la rampa ecologică aflată în Brașov.

Regia locală, dovedită poluatoare, a fost amendată de Garda de Mediu la finele anului trecut. Domnul Bonte a refuzat verbal să-mi comunice cuantumul amenzii.(Vom afla fiind informație publică).

L-am întrebat despre motivele pentru care au poluat și a spus în mod mincinos că a fost un accident deoarece mașinile au fost stricate.

Evident, a afirmat că oamenii sunt de vină pentru-că aruncă resturi la gunoi (fiare, pământ, pietre, etc) care distrug mecanismele mașinilor.

Nu sunt de acord cu această părere!

Regia și cu administrația locală sunt de vină deoarece nu au fost capabili să implementeze un sistem real în care locuitorii din Codlea să fie îndrumați și cei care nu respectă să fie obligați să-și arunce deșeurile în mod selectiv.

Iar miile de tone aruncate ilegal și de multe ori incendiate intenționat nu pot fi numite accident.

Până la sfârșitul actualei legislaturi va trebui noi să-i obligăm pe cei din administrație și serviciile subordonate, să respecte niște reguli pentru-că de implementarea unor protocoale conform normelor europene nu poate fi vorba.

Următorul episod va fi despre monitorizarea fenomenului care poluează mediul în Codlea.

Leave a Reply