was successfully added to your cart.

În noua sală de sport, mă scuzați, la Casa de Cultură proaspăt renovată a avut loc competiția organizată de Vlad Dan și Powergym Codlea unde sportivi de valoare au participat la un concurs de SKANDENBERG (competiție internațională) pe 12 decembrie 2015 și BENCH PRESS (competiție națională) pe 13.12.2015.

Au fost 108 sportivi la skandenberg și 45 de sportivi la bench press.skandenberg 2015

Premiile totale (bani , suplimente si echipament sportiv) au însumat aproape 8000 euro.

Competiția în sine a fost de calitate și eforturile făcute de organizatori și sportivi au asigurat reușita unui asemenea spectacol sportiv.

Spectatori nu au fost foarte mulți, au venit doar cei care sunt cunoscători în domeniu și cărora le place acest gen de spectacol.

Din acest punct de vedere este un mare păcat că nu avem o sală de sport adevărată, așa cum ar merita un oraș care se vrea european și o astfel de manifestare sportivă ar avea o mai mare însemnătate în ochii opiniei publice și s-ar putea pune mai bine în valoare atât eforturile sportivilor cât și a organizatorilor care în ceea ce privește competiția în sine au fost ireproșabile.

Un observator întreba la un moment dat ce legătură are ”culturismul” (totuși impropriu asociat competiției) cu cultura (făcând referire la desfășurarea competiției la casa de cultură a orașului) iar directorul Casei de Cultură, domnul Petrică Buhnici i-a dat dreptate.

Încă odată felicitări pentru manifestarea sportivă.