was successfully added to your cart.

La sfârșitul lunii august 2015 am făcut o sesizare către Garda de Mediu exasperat de numărul foarte mare de cisterne pe care șeful PSD Codlea, domnul Crăciun le căra de la Protan și le deversa pe terenuri agricole pe baza unei convenții cu Protan SA Codlea.

Domnul Rogoz Eugen mi-a spus tot timpul că totul este vizat de mediu și că are acte pentru a dovedi acest lucru.

Prima oară a afirmat acest lucru când a fost sunat pe 08 iulie 2015 de domnul primar, iar la solicitarea, pur formală a acestuia, de a trimite acte la primărie în acest sens a promis că va face acest lucru.

Nici directorul Protan nu a trimis și nici șeful administrației locale nu a făcut ceva pentru a își întări solicitarea.

Ulterior când a izbucnit scandalul și a avut loc și dezbaterea de la Prefectură, șeful de la Protan a susținut tot timpul că are toate avizele.

Din păcate cu o întârziere foarte mare a venit și confirmarea de la Garda de Mediu, că șeful Protan Codlea a mințit cu nerușinare când a zis că deversările erau legale.răspuns sesizare Garda de Mediu0

De fapt nu aveau nici un fel de autorizare să facă acest lucru și totuși timp de aproape 3 ani au abuzat de situație și ne-au poluat olfactiv, și nu numai, la un nivel fără precedent pentru comunitatea noastră.

Cum am putea noi să mai avem încredere într-un asemenea om și o asemenea afacere privată când cel care o conduce ne minte pe față fără nici o jenă.

31 decembrie 2015 se apropie! Au mai rămas 81 de zile!81 de zile Protan

Leave a Reply