was successfully added to your cart.

În această săptămână muncitorii din Codlea au tras tare și practic au schimbat fața orașului în câteva zile atât în centrul istoric cât și pe strada Nouă.

Deși am criticat activitatea administrației locale, mă văd nevoit să recunosc faptul că în ultima perioadă au fost permanent pe stradădn1 06 noiembrie 2015 și i-au mobilizat pe muncitori ca să profite de vremea de excepție de afară și să finalizeze pietruirea pe str. Măgurii, asfaltarea pe prima porțiune din str. Nouă, intersecția dintre str. Nouă cu str. Gării precum și pe DN1 în zona centrului istoric. Echipele de muncitori și-au făcut treaba, numărul muncitorilor fiind sensibil mărit. A fost refăcut și sensul giratoriu de la capătul str. Nouă.S-a lucrat mult și bine!sensul giratoriu 07 noiembrie 2015

Domnul primar Muntean Cătălin mi-a spus că a sesizat și o schimbare în bine în atitudinea oamenilor. Dacă acum câteva luni când tot orașul era un șantier, reacția oamenilor era una rece, de respingere; în momentul de față reacția acestora este una pozitivă și de apreciere a eforturilor făcute în ultima perioadă.

Și eu am constatat astăzi acest lucru în privirile celor ce stau pe prima porțiune a str. Nouă. Oamenii s-au înseninat, mai ales că săptămâna viitoare se va turna asfalt și pe trotuare.

Unul din aceștia mi-a arătat cum i-a crăpat casa în perioada 2007-2013 datorită traficului greu și mi-a promis că-mi va oferi un feedback peste câteva luni cu privire la modul în care se vor simți trepidațiile traficului greu ce va trece prin zonă și dacă există vreo diferență față de perioada neagră a anilor 2007-2013.str. Nouă 07 noiembrie 2015

Până atunci traficul va fi reluat săptămâna viitoare și pe str. Măgurii în zona centrului istoric. Se dorește integrarea cât mai rapidă în peisajul urbanistic și a clădirii private de la nr. 4 prin punerea unui acoperiș și tencuire a clădirii pentru protejarea de urgență a imobilului (în urma obținerii unei autorizații de construire în regim de urgență destinat acestui scop).

Din acest punct de vedere lucrurile tind să reintre în normalitate lucru care nu poate decât să ne bucure pe toți.

Leave a Reply