was successfully added to your cart.

Nici nu a apucat să se usuce betonul în care sunt prinse pietrele și dalele de granit că deja câțiva șoferi ignoră indicatoarele rutiere amplasate în zona reabilitată din centrul istoric.

Aceștia de multe ori nici nu se mai obosesc să oprească pe piatra cubică și încalecă direct pe dalele de granit din această zonă.

Șeful Poliției Locale, domnul Avram Adrian îndeamnă locuitorii din Codlea să respecte indicatoarele rutiere din centrul istoric.Poliția Locală3

Dacă inițial s-au dat avertismente verbale, în cursul ultimelor două zile s-au aplicat mai multe amenzi urmând ca acțiunile să continue în așa fel încât fiecare să conștientizeze faptul că în zona respectivă oprirea este interzisă.Poliția Locală2

Așa cum se știe pe partea îngustă a străzii oprirea este interzisă. Pe partea unde șoseaua este lărgită este permisă staționarea pentru maxim 6 minute.Poliția Locală

Join the discussion 4 Comments

 • Anonim spune:

  Am parcat maxim 3 minute acolo si tot mi s-a facut poza la masina si nu era nici un indicator cu stationarea sau oprirea interzisa in acea zona .

 • Dana. spune:

  6 minute? e absurd… strada Magurii (sens giratoriu spre Balcescu) este inchisa, trebuie sa ajung la veterinar sau la piese auto, unde las masina? In giratoriu?

  • Codleanul spune:

   Vă rog să vă adresați poliției locale în acest sens. Acel loc nu este destinat parcării. Ar fi absurd. Toți avem treabă acolo și nu se poate ca cele câteva locuri de parcare să acopere nevoile celor care au treabă efectiv în zonă. Așa că nu aveți cum să depășiți cele 6 minute. Dar la toate aceste întrebări vă răspunde Poliția Locală. Mulțumesc.

Leave a Reply